Da var jeg i gang igjen…

Reklame | Avea Klinikken

Ja, da har jeg påbegynt vårens første ekstrembehandling, nemlig pulslys. De røde blodkarene mine i ansiktet skal fjernes, og jeg har grugleda meg lenge. Heidi som utfører dette på meg, mente det ikke ville gjøre så vondt denne gangen, og hun hadde faktisk rett. Huden min er friskere enn for 1 år siden og tar i mot behandlingen mye bedre.

Varmen fra pulslyset går inn i blodkarene og ødelegger åreveggene, slik at de kollapser. Gjennomstrømningen av blod stoppes, og blodkarene trekker seg sammen. Vekk, vekk, i en sekk, thihiiii:-)


 


 


Denne gangen kunne jeg faktisk gå ut dagen etter uten å skjems. Litt smuss rundt nesa og bittelitt hovne kinn, men ikke noe å bry seg om. Allerede i neste uke skal jeg gjennom en ny runde, og jeg ser faktisk frem til det. Ingenting å grue seg til lenger. Dette blir bra.

Har bilder av meg selv fra før jeg begynte, men tenkte jeg skulle vente med å vise dem til dere til jeg er helt ferdig og fornøyd.

Nå har tante Tonje kommet, og hele gjengen har krølla seg sammen i sofakroken. Kvelden skal nytes med god mat og masse snop, det er jo lørdag, juhuuuuu.

Dere får også kose dere, smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg