Lenge leve impulsiviteten!

Da var Kingston i boks! Byen 16 km sørvest for selve London sentrum, som mine venner og jeg har blitt så glad i. Vi velger altså heller å bo her i denne lille perlen, i steden for å bo midt i selve London. Det er rett og slett fordi den er så sjarmerende med sine små gågater, og du finner samme butikker og puber her som du gjerne ville oppsøkt “in det big city”. Så hvorfor gidde å slite seg ut i storbyen, når du heller kan rusle rundt her, i vakre omgivelser og i et tempo som er langt mer behagligere? 

Det hele startet med at jeg grein meg til å få være med en kollega på jobben, som hadde reist dit i over ti år. Hun og hennes venner har etterhvert også blitt mine venner, og nå har vi altså hatt mange flotte turer dit i sammen. De første gangene var det kun oss jentene, men nå har mannfolka også fått lov til å henge seg på. Jeg har til og med dratt med meg ungene mine hit, noe som ble en skikkelig slager.

Byen ligger ved Themsen som yrer av liv. Vi ble selvfølgelig frista til å ta en tur med en elvebåt der, og vi storkoste oss. Det er jo helt fjernt og ukjent for oss at folk faktisk bor i disse båtene langs elva, men jøss så fredfylt og bekymringsløst det ser ut.

Nå har vi altså bestilt tur igjen. Må vente helt til desember, men det er det verdt å vente på. Da frir vi til besteforeldre og shopper julegaver, så alt av kofferter buler. Har selvfølgelig allerede bestilt en ekstra kolli med til hjemveien, både til han far og meg.

Ser ikke bort i fra at det blir en liten togtur til selve London sentrum mens vi er der. Da blir det besøk til Camden Market som jeg forguder. Da sørger jeg for å være skrubbsulten, slik at jeg kan få smakt på alle delikatessene i matbodene. Her shopper vi nips, t-skjorter og smykker i bøtter og lass samt besøker den sykeste butikken ever, Cyberdog. Kan egentlig ikke fatte at jeg kjøpte buksene mine der før. Husker jeg synes de var dødsråe, thihiiii.

Her er et litte knippe minner, fra noen av turene våre til vakre Kingston ♥


De er så sjarmeredne i den alderen, ikke sant?

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=

 
Det er dronninga sjøl som eier alle svanene i England, so don´t touch!

Løøøøøve Camden!


Cyberdog, so crazy!Halve moroa er jo å glede seg masse til å reise på forhånd. Kjempelenge til, men med flybilletter og hotell i boks så må det da være lov til å sitre bittelitt. Gutta er med denne gangen også, handleposepasserne våre.

Håper dere har en fin søndag.

Klem Nina

 

#kingston

 

Siste innlegg