Mille bada i dag, ikke med vilje, thihiiii…

God kveld fininger!

Ja, nå har vi kommet hjem, er ferdig dusja og har spist kvelds etter nok en herlig dag i stallen. Når snilleste Janette inviterte oss nok en gang på besøk, var vi ikke seine med å takke ja. Hentet derfor Mille rett etter skolen i dag, fikk i henne noen kjøttkaker og så bar det av sted.

I dag tok vi med oss Pippi også, og jeg må innrømme at jeg var litt spent på hvordan hennes første møte med hest ville bli. Er jo fryktelig redd for den llille snella vår, etter at hun ble trebeint, men det gikk så fint så. Hunden til Janette var også med denne gangen, men hun enset ikke Pippi et sekund. Hun var mer opptatt av å holde de to hestene samla, Border Collie innstinkt til tusen.

I dag red jentene våre i nydelig sol og vårvær. Det var så flott at hestene fikk lov å vasse litt på tilbakeveien. Det var da Mille plutselig fant ut at hun skulle bade. Hun sklei regelrett av ryggen til Røska, og vi andre lo! Mille kunne ikke helt bestemme seg for om hun skulle le eller grine, men smilet var ikke langt unna. Det var bare å slenge seg opp på hesteryggen igjen, og dere kan tro hun har ledd godt av dette på veien hjem i bilen. Kan tenke meg dette blir den store snakkissen på skolen resten av uka, thihiii.
Litt skummelt å møte høner for første gang, men etter å ha gått på strømgjerdet, ble det nok med denne ene gangen, tenker jeg.

Hva mer kan en jentunge ønske seg?


Rett etter det her falt Mille i vannet! Hu hei hvor det går!

Kliss klass, men opp igjen!Litt forelska hu mora også ♥

<a href="http://instagram.com/p/

Herlighet, så kjekt det her er. Det smilet, den mestringsfølelsen, kosen, ja alt, det er noen fine dager Mille har for tiden…

Klem Nina

 

#hest #sotos

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg