En fargerik dag…

For en deilig lørdag!

I dag skulle egentlig Mille og jeg på biblioteket, men Simone ville det annerledes. Hun ringte tidlig og ba oss jentene til frokost/lunsj på Kvadrat med lek og moro på Capella etterpå. Mille var ikke sein med å rope et hurra for den forandringen. Bibliotekbesøket kunne vi heller ta på mandag, mente hun.

Med litt mat i magen og bittelitt shopping, gikk altså turen til Capella. Der ble vi en lystig liten gjeng, når Silvia og moren hennes også dukket opp. Ungene så vi neste ikke snurten av, de brukte oss voksne kun som drikke- og spisestasjon.

Jeg klarte å presse meg inn i noen trange hull og ganger, og fikk tatt noen flotte bilder av de kjære tuppene våre ♥ 


Bort med Mille!Mille og Mie storkoste seg virkelig i dag. Det er første gang jeg har holdt ut så lenge på et lekeland før. Lydnivået kan være nokså høyt til tider, men det gikk bra i dag. I tillegg møtte Mille på ei jente ved navn Nora. De falt så til de grader for hverandre. Da Mille spurte om hun ville være med oss hjem og hun takket ja, var det full jubel kan dere tro. Juleaften og bursdag på en gang!

Nå sitter jeg og hører på at de storkoser seg oppe på rommet til Mille. De har fått med seg sjokolade og chips, og kommer stadig ned for litt brus. For en deilig dag, og den bare fortsetter og fortsetter….

Håper dere også har hatt en fin dag. 

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg