“Hver gang vi møtes med barna våre”

God kveld fininger!

For en stund siden lagde vi en liten gruppe på Facebook som heter “Hver gang vi møtes med barna våre”. Vi har allerede en lunsjgruppe som heter “Hver gang vi møtes”, men ekstra moro å dra med kidsa også. Det er selvfølgelig ikke et “must” å måtte ha unger for å delta her, men joiner man, så vet man at det er litt ekstra liv og røre på disse treffa.

I dag gikk turen til en liten bukt, ikke så langt fra Solastranda. Her fikk vi være helt for oss selv. Helt tipp topp for våre små å gå på skattejakt langs vannkanten samt besøke bunkersene i nærheten. 

Etter 5 minutter trodde jeg snuppelina mi hadde gjort det store. Linsa hennes lå i sanda. Når du har +4,5 er det liksom litt viktig å ha den på plass. Vi skulle rett på kino etterpå, så det var bare å putte den i munnen og forsøke å få den til å sitte igjen. Funka det, og alle smilte igjen.

Det ble altså 3 timers strandmoro i dag. Simone hadde med seg drage, og jeg trodde faktisk ikke den skulle overleve dagen. Vel, den gjorde heller ikke det, men den holdt helt til slutt, selv med en haug av knuter og en noe kortere line. Det var moro å følge dragen hengende på himmelen hele tiden, mens ungene utforska nærmiljøet på egenhånd. Vi visste nøyaktig hvor de var.

Mille og jeg hadde bestilt oss kinobilletter i går når vi var i byen, og det passet bra å dra direkte dit fra stranda. Aberet var at vi hadde med oss lille Pippi-luska. Ikke pokker om jeg forlater henne alene i bilen, så vi tok henne like så med oss som blindpassasjer. Hadde aldri gjort det, hvis hun ikke hadde vært allergifri, kunne ikke risikert at noen ble syke. Gikk så fint attte. Etter en lang dag på stranda løpende fritt, sovna hun på fanget mitt før filmen begynte.Tok med oss en pizza calzone hjem fra byen, og vi ligger som noen slakt i hver vår sofakrok nå. Planen er å komme seg i dusjen. Det frister lite, men alle snuppene er helt nødt, Pippi også!

Blir nok tidlig i sengs…

Klem Nina

  1. Det der så utrolig kjekt ut! vil være der selv
   Ha en vakker påske fine deg♥
   Klem fra prinsessen. blogg.no

  2. For en herlig kosetur med barna deres, og koselig plass 🙂 Er dette en gruppe blandt dine venner eller er det fritt frem for de som ønsker å stille som bor i nærheten ? Kan være gøy med slike turer der noen kjenner noen eller bli kjent med nye i distriktet – God Påske til deg og dine 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg