Wow!

Tenk å våkne opp til en så flott dag da, dere! Hvem hadde trodd det etter gårsdagen? For selv om det var meldt stråledne sol, så er det jo ikke alltid det stemmer.

Det er på sånne dager jeg føler meg litt ekstra rik. Rik i den forstand at livet smiler litt ekstra til en. Vi som bor i Stavanger er jo på en måte blitt litt vant til lange periorder med dårlig vær, så når dette først dukker ja, da er det bare å komme seg ut og nyyyyyyyte.

Mille fikk uventa besøke av sin aller beste venninne i dag, søte Maren. Skrev akkurat til Bjørn Erik som fortsatt er offshore, at denne påsken ble ikke så ille allikevel. Den er rik på små hverdagsgleder. 

I dag skal vi selvfølgelig være masse ute, men også pakke til morgendagens reise. Vi skal nemlig feire påskeaften med gode venner. Bare det å få kjøre båt igjen, blir supert!

I dag skal ungene få påske-eggene sine. Skal bortom til Denneis og Kristin med et stort et også. Tror alltid jeg kommer til å gi dem både julekalender og påske-egg, uansett hvor gamle de er ♥

Håper dere også nyter det flotte været. 

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg