Påskeaften på Heng…

Da var vi kommet hjem fra en koselig påskefeiring på Heng. Heng ligger 15-20 min med hurtigbåt fra Stavanger. Akkurat passe morsomt i båt for oss byasser.

Med hver vår ryggsekk og Pippi på slep, gledet vi tuppene oss til å dra på tur. Ute på Heng stod nemlig våre kjære venner og tok gladelig i mot oss. Vi hadde ikke vært mange minuttene i lag, før Anne Mai satte i gang vaffelrøra. Ikke bare vi fikk nyte godt av nystekte sprøe vafler med hjemmelaget bringebærsyltetøy på. Noen skarpinger kjente nemlig plutselig igjen en båt langt ute i hutteteita. Den fikk vi til å snu, og joine oss. Så etterhvert ble vi en stor lystig gjeng som storkoste oss på verandaen.

Senere samlet vi oss på stranda rett bortenfor. Både tobeinte, trebeinte og firbeinte. Tente bål, grillet og sang. Ja, sang faktisk, men DET dere er en helt annen historie. Tror vi tar den en annen gang. Uansett, så var dette überkoselig. Satt lenge ute, og avsluttet kvelden inne, med enda mere mat og skravlende rundt spisebordet til vi alle stupte i seng. Helt utrolig hva den sjølufta gjør med en.


Noen spurte om jeg ville være med ut på by´n seinere i dag og ta en pils på bryggekanten i solsteika. Det kan jeg bare glemme. Blir nok å finne senga med Mille-mor ganske snart. 

Har dere hatt en fin påske da? Har dere fått ladet batterien, eller har det vært full rulle fra morgen til kveld?

Godt det er en fridag i morgen også. Tror vintertøyet skal få seg en vask og deretter blir det å pakke det bort. Tror jeg satser på at våren har kommet for fullt. Det kjennes i alle fall sånn ut.

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg