3 uker er lenge…

Åhhh, i dag kommer han endelig hjem. Fine mannen min. Det har vært tre laaaaaaaange uker. Han har vært skikkelig uheldig det siste året og gått glipp av alle skoleferier, jul og denne gangen påsken, men nå skal det i alle fall bli godt å gi han en god klem.

Samtidig som han kommer hjem, reiser mammaen og søsteren hans hjem til seg selv, til Arendal/Fevik. De har sovet over her fordi søsteren skal opereres her i Stavanger i dag. Typisk igjen, at Bjørn Erik ikke får hilst på dem. Godt han snart skal på kurs i hjembyen sin.

I går skulle jo egentlig jeg ha begynt å tenke inntak av kalorier igjen, legge vekk påskevanene, men den gang ei. Det ble for mange fristelser allerede fra morningen av, og ble toppa med et deilig restaurantbesøk på kvelden. Snuppeline Mille og jeg ble inspirert av det herlige sommerværet som plutselig har bestemt seg for å vedvare, så vi stilte i like blomsterglade sommerkjoler.


Nå krysser vi fingrene for at tante-Lene kommer seg vel gjennom dagen på sykehuset, og at den lange kjøreturen hjem til Arendal går knirkefritt og ikke minst smertefritt.

Selv skal jeg se om jeg for tid til en liten tur ut på Hove Plantasjen, for i dette været må man bare komme seg ut når man har muligheten.

Ønsker dere alle en finfin start på uken.

Klem Nina

Siste innlegg