Nålenes uke!

God kveld, dere!

Ja, da var bestis Tonje godt plassert i sofakroken, og kvelden kan begynne. Tirsdag er den ukentlige TV-kvelden vår. Da ser vi serier, og i kveld er det påskekrimmen som skal pløyes.

Ellers så har dagen vært full av nåler. Først ble det fiksing av tatoveringen på ryggen, og deretter gikk turen til Avea klinikken.

Stakkars tatovøren min Kristina. Hun har hatt senebetennelse i en evighet nå, og det er jo ikke akkurat så lett å bli kvitt det i dette yrket. Med hyppige pauser, kom vi et steg nærmere mål, men ferdig ble vi ikke. Ny time er bestilt, så i juni håper jeg at jeg kan ta en laaaaaang pause.

Hva jeg gjorde på Avea klinikken, må jeg nesten få komme tilbake til. Litt kjekkere å vise dere resultatet om noen dager, når ting har fått satt seg litt. Det er i alle fall en fryd å se seg i speilet allerede. Små akne arr er på vei vekk, og jeg kan nesten ikke tro det.Nå har forresten en annen venninne også tatt turen innom. Hun var forøvrig sammen med meg tidligere i dag også. Da gikk skravla i hundre og godt var det, for ryggen er ikke akkurat den aller beste plassen å tatovere.

I morgen blir det ny runde med nåler, men da er det hos fysioterapeuten. Jaja, det er bare å få det gjort.

Nå må jeg være sosial dere. Få lagt snuppeline og satt på te-vannet.

Forresten, sjekk hvem som har tatt turen hjemom og som sover over. Har ikke sett Dennis på en evighet. Det er deilig å ha alle barna rundt seg nå som Bjørn Erik er bortreist på kurs hele uken. Det er skikkelig liv og røre i heimen.

Skrives i morgen!

Klem Nina

 

#tattoo #tatoveringer 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg