14 dager og allerede turbo-fan…

“En farfar har varme hender og et lunt fang. Han tar deg med tilbake til gamledager og har kunnskap og erfaring uten like. I sammen med han er det alltid tid til lek og moro. Dere deler mange opplevelser, og han far deg til å le. Hos farfar er det trygt og godt å være”

Disse orene fikk vi innrammet til jul av Kristin og Dennis, og Bjørn Erik og jeg har det stående foran oss når vi spiser frokost hver bidige dag. Tenk, Falk er 14 dager i dag, og altså så fersk i vår lille familie at det må påpekes og mimres over allerede. Dere vet:”Tenk nå er det hele fjorten dager siden han han. Gud som tiden flyr”. Ja, det går i den duren der, så derfor ble det helt naturlig å vise dere den litt spesielle gaven farfar forærte gullgutten sin. En Turbonegro babybody så klart til ære for farfar sin musikksmak. 

Den skal tidlig krøkes, den som god krok skal bli, er det noe som heter, og det gjøres altså allerede nå et tappert forsøk på å få gutten på redd spor, i følge Bjørn Erik. Selv om det akkurat nå mest går i jazz for den lille pjokken.


Grip dagen 🌸

 

#farfar #barnebarn #turbonegro

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg