Det er deilig å være norsk i Danmark!

Heihei!

Ja, da har det late livet begynt. Det var et rimelig stort sjokk å komme over dammen og møte sommeren så til de grader. Varmen slo i mot oss på flyplassen, og vi fem jentene som ankom København først i går, jublet. Det tok i overkant ti minutter å kjøre til leiligheten, der ei superkoselig Pamela møtte oss og innlosjerte oss i vår 150 kvadratmeter store loftsleiligheten som vi skal boltre oss i helt til mandags kveld. Gurimalla dere, dette må jo bli bra!

Etter å ha kommet oss over varmesjokket, var det bare å komme seg ut og utforske nærmiljøet. Fem minutter unna ligger nemlig, Islands Brygge. Wow, for en herlig plass. Her satt det folk i små grupper overalt utover den store gressplenen og chillan. De grilla, drakk og koste seg, og noen tok til og med et kveldsbad. Her måtte jo selvfølgelig vi også slå oss ned, derfor dumpa vi ned på første og beste koselige uterestaurant, hvor vi gofla i oss deilige burgere mens vi fikk med oss solnedgangen.

Deretter rusla vi rundt som skikkelig turister og følte oss nokså gærne siden vi åpenlyst gikk med hver vår øl i hånda. For en deilig frihet, nytelsestid!

De to øverste etasjene er våre…Naboen vår…

Aldri mer Nyhavn, det er dette som er stedet.


I løpet av kvelden kom det to jenter til fra Stavanger og seinere i dag kommer de tre siste. Gjett om jeg gleder meg til å knipe dem!

Nei nå blir det tivoli. Vi skal stå å skrape på dørene der når det åpner kl. 11. For ikke pokker om vi skal gå glipp av noe. Nå blir det full rulle!

Skrives seinere!

Ønsker dere alle en glad helg!

Klem Nina

 

#jentetur #islandsbrygge #københavn #reisetips

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg