Det er deilig å være norsk i Danmark!

Goooooood morgen!

Ja, da har det late livet begynt. For et sjokk det var å komme over dammen og møte sommeren så til de grader. Varmen slo i mot oss på flyplassen, og vi fem jentene som ankom København først i går, jublet. Det tok i overkant 10 minutter å kjøre til leiligheten, og ei superkoselig Pamela møtte oss og innlosjerte oss i vår 150 kvm loftsleiligheten som vi skal boltre oss i helt til mandags kveld. Gurimalla, dette må jo bare bli bra!

Etter å ha kommet oss over varmesjokket, var det bare å komme seg ut og utforske nærmiljøet.  5 minutter unna ligger, Islands Brygge. For en herlig møteplass! Her satt folk i små grupper utover store gressplener og chillan. Grilla, drakk og koste seg. Her måtte jo selvfølgelig vi også slå oss ned. Valgte en koselig uterestaurant, hvor vi gofla i oss deilige burgere mens vi fikk med oss solnedgangen ♥

Deretter rusla vi rundt som skikkelig turister og følte oss skikkelig gærne siden vi åpenlyst gikk med hver vår øl i hånda. For en deilig frihet, nytelsetid! 

Her bor vi…Naboen vår…


I løpet av kvelden kom det to jenter til fra Stavanger og seinere i dag kommer de tre siste. Gleder meg til å knipe dem!

Nei nå blir det tivoli! Vi skal stå å skrape på dørene når det åpner kl. 11. Ikke pokker om vi skal gå glipp av noe. Full rulle 🙂

Skrives seinere!

Ønsker dere alle en glad helg!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg