Slik bor vi!

God lørdagsmorgen!

Ja, da ble det en liten tur ned til brygga og opp til Utsikten på Tonje, Pippi og meg i går. Av og til glemmer jeg helt ut hvor fint vi egentlig har det rundt oss. Bare et hus nedenfor ligger sjøen, og det er en skam at vi ikke benytter oss mer av nærmiljøet vårt.

I fjor solgte Bjørn Erik den lille båten vi hadde, og på en dag som det her, angrer jeg skikkelig på at jeg ikke argumenterte mer for å beholde den. Jeg tapte i den avgjørelsen og jeg husker jeg ble dritsur. Men, men, jeg kan ikke alltid vinne, blæææ.

Vi jentene satt altså og koste oss lenge på brygga. Skuet over til Stavanger sentrum mens vi småprata. Pippi leita frebrilsk etter gamle døde krabber. Av en eller annen grunn elsker hun å rulle seg i slik illeluktende dritt. Må passe på henne som en hauk!

Etterhvert bestemte vi oss for å ta turen opp til utsikten, rett ovenfor der vi bor. En topp, hvor vi nesten må klype oss litt i armen, for hvorhen vi ser er det vakkert. Dere kan tro vi støkk, når fire bukker møtte oss der. Dæven, som de glodde! Ble litt stressa og var kjapp med å ta Pippi opp på armen. Aner ikke hva den lille skrulla der kan finne på, og en illsint bonde vil jeg så absolutt ikke ha på nakken. 

Det er litt moro da, at kommunen har valgt å gjerde inn et stort område her og sette ut disse dyra. De skal være med på å holde vegetasjonen nede, for her vokser det vilt.


Pippi var ikke så veldig “keen” på å bli så veldig god venn med han kameraten her bak henne. Selv om horna var sagd vekk, var ikke blikket særlig varmt og kjælig. Vi gadd derfor ikke å henge her så veldig lenge denne gangen, for det lyste “my territorium” lang vei av flokken.

Nei, nå skal det pakkes! Trioen Bjørn Erik, Mille og jeg skal til byen for det er “Musikkens dag” i dag. Mille skal være sammen med oss et par timer før hun blir hentet av min kjære venninne Kirsten. Kirsten har nemlig to herlige unger, Hannah og Sondre, som Mille elsker å være med, og i dag skal hun få ligge over hos dem. 

Føler på meg at denne dagen blir bra, alt kan skje…så da tror jeg kanskje vi skrives mer i morgen 🙂

God lørdag!

Klem Nina

  1. Hei! Det var meg som måtte bare komme og hilse, følte jeg stirret litt vel mye så måtte jo komme og forklare hvorfor:)
   Håper dere likte arrangementert, jeg synes det er helt fantastisk topp dag for alle oss siddiser, en dag å være stolt over Stavanger:)
   Kanskje vi ses senere, her er det en liten pause før vi fortsetter igjen, vi skal se Kal el på nytorget og selvfølgelig må vi få med oss siste konserten til Niterain:D

  2. Tiina: Hei, hei!
   Det var kjempekoselig at du kom bort og sa hei. Jeg blir litt satt ut hver gang, for da får dere leserne plutselig et ansikt. Jeg blir så ydmyk der og da og vet ikke hvordan jeg skal få vist min takknemlighet. Håper det var greit at du fikk en klem.
   Vi storkoste oss i går. Ble litt tidligere kveld enn planlagt, men det er ganske greit i dag 🙂
   Ønsker deg en fortsatt god pinsehelg 🙂

  3. Jeg følte det var helt naturlig med klem:) Du skriver så åpent om alt at jeg føler at du er en long lost venninne:)
   Det ble tidlig kveld for oss og, måtte gå og se Niterain en gang til på Folken men etter det var det takk for oss:)
   Gratulerer med 18 år forresten:)
   Tii

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg