Grønnavigå koravslutning…

Nå nærmer det seg skoleslutt med stormskritt!

Den ene avslutningen etter den andre står for tur, sommerferien er endelig like rundt hjørnet. Både store og små har nedtelling, for hva er vel ikke deiligere enn lange lyse kvelder uten leggerutiner og sløve morninger? Åhhh som vi gleder oss!

I ettermiddag møttes vi en liten gjeng fra koret. Ungene ønsket å bade, så når noen fikk ideén om å dra til Grønnavigå var vi ikke seine med å finne frem badedrakten. Eller barna badet, mens vi voksne grillet og skravla. Vi mister kanskje den flinke dirigenten til ungene, Sapfo, så det var litt vemodig å ta farvel. Hun har vært en god støtte for vår spesielle prinsesse. Vi har alltid vært trygge på at Mille´s behov har blitt tatt hensyn til i denne gjengen. Jenta vår elsker å synge og danse, så vi håper virkelig det ordner seg til høsten.

Etter et langt kaldt sjøbad avsluttet pappa Bjørn Erik og Mille kvelden i jacuzien. Regner med at det er ei eller kanskje to som snart får besøk av Ole Lukkøye.

Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen og se mandagens episode av Games of Thrones. Må innrømme at dette er et av ukas store høydepunkter.

Håper dere har hatt en fin dag og nyter resten av kvelden!

Klem Nina

 

#Grønnavigå

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg