Vennetreff i Halden!

Her er det myyyye kjærleik!

Vi har akkurat blitt kjørt opp på festningen igjen, etter å ha tilbragt dagen med Rikke, Hanne, Ronny, Tonje, Tine, Tanja og Irene.

Vi møttes selvfølgelig på Pollys Tearoom, som søstrene Hanne og Rikke åpnet for ikke så lenge siden. Der fråtset vi i burgere, egg og bacon, pasta og deilige kaker. Gutta fikk seg en øl også, så det manglet ikke på noe.

Det var deilig å knipe jentene igjen. Har ikke sett Hanne på flere år. Utrolig å endelig få oppleve den nye plassen deres, oppkalt etter mamma Polly. De burde virkelig klappe seg selv på skulderen, for dette var bra! Jeg har selvfølgelig tatt mange bilder med kameraet, men det får komme i et senere innlegg. Kan fortsatt kun blogge med mobilen.

Det var så kjekt at min gamle søte bardomsvenninne Tine også kunne stikke innom. Merker savnet etter henne er enormt, og at tre timers visitt ble alt for lite. Men smuler er bedre enn ingenting, hjertesukk.

Nå tar far seg en 5-minutter før vi skal møte gjengen igjen. Synes disse dagene ruller avgårde alt for fort. Nå skal siste kveld nytes maksimalt.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld!

Klem Nina

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg