Heksa måtte bøte med livet…

Fikk dere feiret midtsommer i går?

For oss var det altså bare å komme hjem fra en fest for så å dra på en ny. Denne gangen med ungene, så vi lot alkoholen bli hjemme, men det syntes nok kroppen var helt ok.

Vi pleier egentlig å være på Viste på Sankthans, men denne gangen ble vi altså bedt til Sokn av Kirsten og Asgeir. Vi var vel rundt tretti stykker som koste oss rundt langbordet på bryggekanten, og til tider nesten like mange hunder. Neida, ikke fullt så gæli, men nok var det i alle fall. Klok av erfaring tok vi med oss bæreveska til Pippi, for med så mye ståhei, blir hun helt tullerusk. Dere vet at jeg egentlig ikke er noen stor fan av “veskehunder”, men for å selv kunne nyte et deilig måltid i fred og ro, ble dette den beste løsningen.

Han far kokkelerte på grillen, mens Kirsten serverte deilige kaker, lapper, brus og is. Asgeir derimot, var overalt. Han er som Bjørn Erik, nei verre, han eier alt det nyeste hippe innen elektronikk og andre dibbidupper. Ungene elsker å være rundt den mannen, for der skjer det alltid noe.

Mille og noen av de andre ungene badet selvfølgelig. Pappa Bjørn Erik gjorde alvor av truslene sine og dytta liksågodt snuppe vår over bryggekanten. Litt kaldt, men hun lo allikevel godt og la i vei mot flytebrygga. 

Det ble advart mot å tenne bål i går. Vinden var sterk og det var alt for tørt mange steder. På plassen vår skulle vi selvfølgelig ha bål, men det ble tatt forholdsregler. En vannspreder spylte i timesvis gresset rundt bålet og han farfar var bålvakt og passet på hele tiden. Heksa måtte til pers, ja hun hadde ingen sjanser. Tror neppe hun klarte å redde seg selv på en sopeline, det gikk den gale veien. 


Nå lever jeg i “kaoshus” kan dere tro. Det er overfylte bagger og sekker overalt, men sånn er det jo når man har vært på miniferie. Det er godt det er sommerferie og lange late dager i vente.

Ønsker dere alle en god middag!

Klem Nina

  1. Woooh so travelt dokke har hatt det!
   Festivalen så skikkelig kjekke ut, men kossen var det med teltlivet egentlig?
   Eg har vært i Helsinki og Tallinn sjøl, deiligt med liten pause mens jeg venter å sommerferie:)

  2. Tiina: Teltplassen var heltmax. Lå på en golfbane, med andre ord helt tørr og helt uten humper og steiner. Vi klarte å snike oss inn på MC kampen, og her var det stille og rolig, bare koselige folk. Egentlig fine folk overalt, for det er kun de med teltpass som kommer inn, og derfor er det ingen ubudne gjester å finne der.

   Vi storkoste oss i vårt store treroms telt. Selvfølgelig hjalp det godt at været var upåklanderlig. Deilig å våkne opp til sol og fuglekvitter. Jeg la meg alltid med propper i ørea, så jeg konka helt ut 🙂

   Helsinki og Tallin hørtes kjekt ut. Alltid deilig å være litt på vift 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg