Parasollen man bare må ha!

Heihei, kjære lesere!

Ja, da har vi jentene vært på kino igjen. For som mange vet har vi skaffet oss ledsagerbevis og da må vi jo bruke det. Mille elsker å gå på kino. Da forsvinner hun helt inn i sin egen verden. Hun er så stille så stille, kjempeflink. Så når vi var og så Dragetreneren 2 sist uke, kjøpte vi liksågodt billetter til dagens forestillingen Torden & Magi. Veldig søt film for de aller minste. Handler om en katt som ikke får lov å være med på flyttelasset, og derfor blir hjemløs. Grusom begynnelse, men som ender godt til slutt.

Etterpå ble Mille med meg på en liten rundtur, og på veien hjem kjøpte vi vannmelonparasollen Simone hadde med seg på Gamlingen i går. Den lyser opp og gjør så absolutt nytta si. Ble flittig brukt, så derfor ønsket jeg meg min egen. Fikk tak i den siste på Åhlens i Stavanger sentrum, men damen opplyste om at det fortsatt var noen igjen på Kvadrat. På salg også, kun 129 penger. Et røverkjøp!

Fikk gjort et annet kupp også, men må få tatt bilder av det først før dere får se. Thihiii, moro når ting man har ønsket seg lenge plutselig selges for halv pris!

Ønsker dere alle en fin ettermiddag!

Klem Nina

2 kommentarer

Siste innlegg