For noen vakre perler vi har!

God lørdags morgen kjære lesere!

Jeg hadde jo håpt å rekke å blogge en gang til i går kveld, men dagen hadde dessverre ikke nok timer. Når du er på stranda til 20:15, skal dusje hund, barn og deg selv for deretter å lage sein middag, ja da er det ingen tid igjen. Men “Herliga London” for en dag! Vi nordmenn er så inni hampen velsigna med alle de nydelige strandperlene våre. Vi har lagt vår elsk på Sande stranda, og i går var vi altså ni voksne og tre barn som møttes på favorittstedet vårt. Når noen gikk, ja da kom noen andre, så da var det bare bli værende og nyte vennskap, latter og ikke minst all badegleden.

Ja, for de fleste av oss bada. Ikke alle helt frivillig, men uansett så hadde alle godt av en dukkert. Snuppeline Mille som slo alle. Hun var kun innom oss for en kort kjeks- og drikkepause, var mer under vann enn over. Nå krysser vi fingrene for at været blir like bra i dag, for det kribler i kroppen etter å komme seg ut der igjen.

Og forresten for dere som lurer…ja, Pippi kan fortsatt svømme, selv med tre bein. Om hun liker det? NEI, men hun som alle andre må kjøles ned.

Ja, her ligger vi, ganske så ene og alene…som alltid 🙂


Nå krysser vi fingrene for at været holder seg, for dette er livet!

God lørdag folkens!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg