Lazy days..

God ettermiddag kjære lesere…

Nå har vi akkurat kommet hjem fra to eventyrlige dager i Kristiansand. Egentlig skulle vi ha vært turister i selve byen, men Mille ville det annerledes. Forutenom å rusle bort i dyreparken et par gagner, ville hun være på Quality Hotel & Resort Kristiansand hele tiden. Her manglet det ikke på noe, hun hadde alt hun ønsket seg innen rekkevidde og det beste av alt, vi klarte å lokke til oss familien Neumann/Andersen. De bodde på et annet hotell i byen, men sa ja til å tilbringe hele dagen med oss, helt supert!

Vi tuppene koste oss, mens pappsene fikk ha litt alenetid i sammen. Ungene løp til og fra akkurat som de ville, for hvor ellers kan de “slippes løs” enn her hvor personalet gjør absolutt alt for at de skal ha det bra? Men på selvstyring var de så absolutt ikke, så når vi voksne ba de om å skifte til badedrakt, ja da var de ikke seine. Mens resten av hotellet var i dyreparken, boltret vi oss i bassenget.Det var utrolig deilig å ikke gjøre alt for mye denne dagen, for de minste måtte holdes våkne til over midnatt på grunn av Sabeltann showet. Det er ikke bare bare å holde humøret oppe til forventnigsfulle små, når man skal på sprell så seint som klokka elleve på kvelden. Men det gikk på et vis, takket være kreative arrangementer på hotellet. Det gikk i ett sett hele dagen, og jeg tror neppe de kjedet seg et sekund.

Nei, nå må jeg skylle opp litt klær, for i morgen skal vi endelig til Hellas!

Klem Nina

 

1 kommentar
    1. ååååå så deilig det så ut 🙂 Vi var der da hotellet var helt nytt, og enda en gang noen år seinere. Kjempe deilig med det bassenget 🙂 God tur i morgen 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg