Skummelt!

Ja, i går gikk den store pikedrømmen i oppfyllelse!

Mille har omtrent ikke snakket om noe annet de siste fem ukene, og i går braket det løs. Med ørebeskyttelsen limt fast på hodet, godt sittende klemt mellom Bjørn Erik og meg, kom det både gledeshyl og tårer fra snuppa vår hele tredve minuttene før det satte i gang. Plutselig ville hun gå, for det var rett og slett for skummelt! Herreminskaper! Bjørn Erik og jeg måtte reglerett bare si at vi hadde gledet oss så mye, at hvis hun ville gå, ja da fikk hun gå på egenhånd. Driiiiiiitslemt synes sikkert mange, men vi håpet jo at det skulle få henne på andre tanker.

Men det var skummelt! Det tok ikke lange tiden før et par av de minste rundt oss startet å tute, men det gikk heldigvis over…eller så sovnet de av utmattelse. Egentlig ikke så rart. For når en gjeng sure typer begynner å krangle å skrike til hverandre, samtidig som de jager smågutter, ja da er det klart fantasien settes i sving. Vår lille dramaqueen beit gudskjelov på “spøken” vår, og ble værende mellom mammaen og pappaen sin. Ikke pokker om hun turde å gå alene tilbake til hotellet! Vi tok en sjangs og spilte på den, og det fungerte. Hun slappet av til slutt og nøt forestillingen, vel, med noen små hopp og skvett når det smalt som verst. 

For et megashow! Til og med tenåringen Mayra elsket det! Mye har forandret seg siden første forestilling for 25 år siden. De henger med i tiden, og overrasker stadig. Så på Terje Formoe, som satt på første rad, at han storkoste seg. Vi hadde selvfølgelig veldig lyst til å gå bort å gi mannen en klem, men så at han var med familien sin og da ville vi ikke forstyrre. MEN vi fikk møte Maga Khan! For det viste seg ved gjerde på første vognparkering, at noen av skuespillerne kom opp og hilste. Da var ikke Bjørn Erik sein med å plassere prinsessa vår ved siden av han. Noe smil fikk jeg ikke, for denne mannen hater hun, og av og til kan det være vanskelig å skille mellom virkelighet og fantasi.

Ja, da kan vi altså huke av enda en kjekk ting på topplista til Mille-mor ♥

Håper dere alle har hatt en fin dag!

Skrives snart igjen, klem Nina

 

#kapteinsabeltann #mammablogg

 

1 kommentar

Siste innlegg