Blid uansett!

God morgen, kjære lesere!

Da har jeg som vanlig alenetid på “kontoret” mitt. Alle sover, til og med gresshoppene…snodig.

I går måtte Bjørn Erik ta med seg snuppeline over til andre siden av øya og oppsøke legen. Ørene til Mille lager hekkanpekkan som vanlig, ingenting har forandret seg der dessverre. De kom tilbake med hestekur, øredråper og badeforbud, men da lo pappsen godt. Blir neppe aktuelt å skippe badingen, men vi klarte å holde henne unna bassenget ved å være på stranda til seint på kvelden.

Jentungen vår er uansett blid. Klager ikke. Hun holder motet oppe og stoler på oss om at dette skal gå så bra så. Gjør jo alltid det ♥
Det fine er jo at når legen først sier han gir deg en hestekur, ja da er det en hestekur. Ingen er tjent på at turistene skal få ødelagt ferien sin, så de kjører på med medisiner med en gang. Takk gud for at snuppeline tåler alt. Regner som sagt med at det er bassenget som lager bøll for henne, så vi lokker henne unna med litt Uno spilling og firehjulskjøring. Merket allerede i går kveld at hun var mye bedre. Litt slappere, men det kan jo være feriemodusen som har slått inn hos henne også.

Ønsker dere alle en fin tirsdag! 

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg