Kulturelle til tusen!

Hei igjen!

Ja, jeg kan virkelig skrive under på at familien Thorsen ikke kaster bort tiden. Vel, vi sover lenge, men så holder vi ut til langt over midnatt også da. 

Trioen samt Pippi har altså bestemt seg for å utforske så mye som mulig av øya Egina, og da var det på sin plass å stikke en tur innom klosteret Agios Nektarios. De er jo sterkt religiøse her nede, og det er virkelig et must å besøke den gresk-ortodokse kirken, et smykke fra topp til tå. Man må dekke til knær og skuldre, men det er aldri noe problem fordi du får utlevert skjørt og sjal ved døra hvis du trenger det. De er jo så stolte av kirkene sine, og det er en ære å få komme inn å ta en kikk og ikke minst kjenne på stillheten.

Utfordringen er å smugle med oss Pippi-luska, for ikke pokker om vi lar henne bli igjen på hotellet. Hun er med overalt, så jeg ble sjeleglad når hun slo seg til ro nede i veska selv med glidelåsen igjen. Så Pippi var altså også med inn i kirken… 


På noen få dager har Pippi blitt “veskehund”! Blæææ, men det må til når man skal smugles inn overalt samt være med å kjære firhjuling…

Vi har vært masse på farta i dag, jeg har så mye kjekt å dele med dere, men nå har vi fått besøk og jeg er nødt til å være sosial. Vi har ikke sett hverandre på ni år og har derfor masse å oppdatere hverandre på.

Skrives mer i morgen!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg