Vi har funnet en løsning…

God søndag ettermiddag dere!

Ja, nå har vi hatt besøk av en koselig familie på fire. Spist pizza, lekt og ikke minst skravla mye om de spesielle kjære barna våre. Det er utrolig viktig at vi som foreldre til spesielle barn, kan komme i sammen og få bekreftelse på at det vi opplever i hverdagen er helt normalt. Vi deler og sammenligner, gråter og ler og så har vi litt galgenhumor oppi det hele også. For vi må aldri glemme å leve å ha det moro. Sammen senker vi skuldrene, lar bekymringer være bekymringer og fokuserer på det positive. For vi har mye å glede oss over. Vi setter alle stor pris på hvert bidige fremskritt.

I går skjedde den noe helt fantastisk. Dere vet jo at jeg tenker mye på det sosiale rundt Mille. Har fundert mye på hva vi skal ta oss til, særlig nå som det virker som om koret her på øya også er lagt ned. For selv om Mille hver dag er som en slapp sakkosekk etter skolen og SFO, så er det viktig å ha noe å ta seg til i ukedagene også. Noe kjekt å se frem til, noe kjekt å kunne dele med andre.

En reddende engel, eller flere faktisk har hjulpet meg med å kommet i kontakt med riktig person, så nå er det spennende ting på gang dere! Vi har nemlig fått oss hest på for. 24 år gammel Vilja er visstnok en rolig populær liten islandshest. Blind på et øye men snill som dagen er lang. Vi har ikke prøveridd henne, men stoler på at dette kommer til å bli superkjekt for alle parter. I tillegg klarte jeg å snike med Mille på et nybegynnerkurs også, med Vilja så klart, så nå kan dere tro det er ei som teller dager og timer til første time. Jeg ble så opprømt og glad at jeg helt glemte å ta bilder av plassen, men lover dere å komme sterkere tilbake på den fronten. 

Vi fikk i alle fall hilst på en rekke herlige mennesker og dyr når vi var innom der, og denne lille krabat var det ei som falt pladask for kan dere tro….

Nei, nå skal jeg opp og hjelpe Mille med å rydde litt før hun skal legge seg. Stua og TV´n er nemlig opptatt, for nå vises det NFL (amerikansk fotball). Bjørn Erik er i himmelen og jeg tror han skal få være der en stund.

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndagskveld, skrives mer i morgen!

Klem Nina

2 kommentarer
    1. Så bra at besøket i dag var vellykket, håper virkelig dere kan høste frukter av dette nye vennskapet. Kanon viktig å få dele erfaringer, gode og dårlige, gi og få råd, og bare hvite at dere er flere i “samme båt”.
      Og så fantastisk med hest og ridekurs. Dette blir kjekt å følge med på. Hils Mille så mye og ønsk lykke til 😉 Klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg