På reisefot og i flyttetanker…

God morgen, kjære dere, endelig helg!

Her går det i hundre, “to-do” lista er uendelig før vi setter nesa mot Oslo. Det skal pakkes, farges hår, blekes tenner, kjøpes konfirmasjonskort, hentes pakker på posten, ordne fuglen som skal klare seg på egenhånd, ordne til for katten, vannes blomster, sjekke at alarmen fungerer og neste ukes avtaler skal i boks og inn i ukeplanen. I tillegg vil jeg at huset skal se presentabelt ut når vi forlater det…så her er det bare å brette opp armene å hive seg rundt.

Til nå har jeg også rukket å gå tur med smula, pakke inn bursdagsgaver, hatt besøk av venninne og tatt den obilgatoriske fredagspraten med eldstemann som i denne stund sitter på flyet med sin kjære til London. Så her går det unna! Bjørn Erik er selvfølgelig verdens flinkeste til å hjelpte til der det trengs, men akkurat nå er han i et utrolig viktig møte. Skal bli spennende å høre hvordan det har gått, for utfallet kan faktisk være med på å forandre hverdagen vår til det enda bedre. Flinke mannen min, så stolt av han.

I går kan dere tro det ble baluba her hjemme. Ungene, ja faktisk alle tre, er like ivrige som meg med tanke på å flytte på oss. Hvem hadde trodd det?! Vi har bodd her på Hundvåg i samme hus i over 17 år nå, stortrives, men hvorfor ikke prøve noe nytt? Jeg er drittlei av alt som har med hage å gjøre, alt vedlikeholdet rundt det, har ikke helse til det, og ønsker meg til noe som er enklere. Tanken på å flytte å kvitte seg med alt stasje som er gjemt bort overalt, står høyt på ønskelista. 

Jeg har alltid elsket tanken på å bo i Gamlebyen her i Stavanger, og i går dukket altså det perfektet huset opp. Vel, ikke helt perfekt synes Bjørn Erik, for han mener han trenger hus med dobbel garasje. For han trenger et sted til Harleyén sin. Forstår jo selvfølgelig det…men det må da være lov å drømme litt, leke litt med tanken på en mulig forandring. Trodde faktisk Pelle ville sette seg på bakbeina, men neida, han kunne ha flyttet inn i dag, og Mille var heller ikke vanskelig å overtale. Hun blir uansett kjørt frem og tilbake til skolen sin, så hun hadde ikke merket store forandringer. Det gikk varmt for seg i går i alle fall, tenk dere, fire mot en, han var ikke særlig blid han far i går…

Dennis hadde ikke hatt noe i mot å krasjlanda her mente han…

Alt for lite synes Bjørn Erik, hvor skulle han få plass til TV´n ?!

Så koselig!


Nei, jeg må slutte å dagdrømme, komme i  gang med hårfargingen.

Ønsker dere alle en fantastisk fin helg!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg