Gleder meg å se han far i sauer….

God morgen.

I dag er det hektisk i heimen. For i morgen bordes huset av herlige venninner fra Oslo, så i dag shines huset opp. Vel, det gjøres det for så vidt hver torsdag, så vi har stått på hodet fra klokken seks. Nå er snart alt på stell, og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til denne helgen. Alt er klart, og planene er mange.

På tirsdag var jeg forresten på nyhetsslipp for Me&i igjen. For gjennom hele sesongen, bys det på små overraskeler underveis. Sjekk ut det herlige undertøyet jeg skal kle opp hele familien min i! Ser for meg hvor barsk Bjørn Erik kommer til å bli når han finner fram den blå saue boxeren. Jeg skal selvfølgelig matche han med den søte gule. Blir så fint atte, selv om jeg tviler på om det blir noe fotoshoot ut av det….

Det var masse annet herlig også, som selvfølgelig er på vei hjem i posten til meg. Gleder meg til høstferien, for da skal jeg kle opp Mille og meg i et herlig komfortabelt sett. Rosa sommerfugl-genser med mørkeblått skjørt til meg og yogapants til snuppa. Stoffet i dette er i behagelig plysj, så jeg regner med at dette kommer til å bli favorittplaggene våre denne høsten. 


Det er så kjekt å møtes på treff! Ta gjerne kontakt her og book ditt eget.


Søteste undertøyet ever! Til både voksne og barn.Mille har allerede lagt sin elsk på barnemodellen i hjerter, så da har selvfølgelig jeg bestilt meg matchende…

Her kan man faktisk matche sønn også…

Min favoritt…


Ønsker dere alle en fortsatt solrik torsdag!

Skrives seinere, klem Nina

 

 

#meandi #klær #mote #barneklær

 

    1. Camilla: Du kan bestille på nettet ved å klikke deg videre på linken, de rosa bokstavene (Me&i) i andre avsnitt eller få skikkelig god service hos Line Pedersen på mobil 98238524 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg