Musikk, quiz, musikk, musikk og chili cheese….

Ny uke og absolutt nye muligheter…

Ja, da kjører vi i gang med en ny uke dere! Med sommerfugler i magen, var jeg grytidlig på Pulz treningssenter i dag. Det er rart med det, jeg stresser ikke med selve treningen, slitet, men uroer meg for å ikke klare å stille inn maskinene riktig. Herrejemeni, hvor dumt er ikke det da?! Det tar sikkert et par runder for de fleste før stillingene og mengde vekter sitter i hukommelsen, så sommerfuglene kunne holdt seg hjemme synes jeg. Vel, uansett så var det godt å få det gjort. Alt i alt tok oppvarmingen og treningen kun 45 minutter, så dette satser jeg på blir min hverdag 3-4 ganger i uken fremover. Jeg er helt nødt til å ta grep, prøve alt.

Helgen var som jeg tidligere har nevnt, fantastico! Stovner-gjengen på fire, fikk virkelig tatt igjen masse tapt tid. Sov ikke så gæli lenge heller, så dagene ble utnyttet maksimalt. Lørdagen var en evig karusell fra morgen til kveld. Etter en laaaaaang brunsj, fant vi frem sminkespeilene og gjorde oss klare i sammen. For allerede klokken fire var vi nødt å stille på puben Garman for å få være med på kveldens quiz.

Vi hadde selvfølgelig reservert bord, ja for det må man, og vi fikk den kremplassen rett ved scenen. Der var det disket opp med ost, kjeks og druer, så vi var derfor ikke seine med å bestille vin. Etter en runde med allsang, ja for det er nesten det man kan kalle det, for alle synger med når Kjell Arve “Hesten” drar i gang med sangene sine, var det på tide med quiz. Tyve spørsmål, som “Stovner-gjengen” livlig diskuterte seg frem til svarene på. 

Må vel innrømme at det burde ha gått mye bedre med den quizen. Men selv om vi var en konsentrert gjeng, tror jeg vi fikk knappe fem riktige svar. Skikkelig ræva, men som Vibeke sa: “Vi kan ikke komme her og tro vi er noe! Vi bør tross alt la de lokale Stavanger-folka ta hjem seieren”. Snilt av henne, og det hjalp litt på stemningen med den gode innstillingen der.

Etter quizen ble det enda en runde med allsang. Da var det et par av oss som var nødt til å drikke vann, for kvelden var ennå ung. Deretter var vi helt nødt til å tvangsfore oss før vi heiv oss på en ny runde med det flytenden. Mat gjorde godt i magen, og da var vi alle klare for skikkelig 80-talls kavalkade. Det sørget DJ-Kjetil på Beverly for. I hele tre timer dro han den ene slageren etter den andre, og vi var i heaven. Utrolig morsomt for venninnene våre som var ute for første gang i byen vår. De elsket det!

Siden vi begynte så tidlig med jodlevannet, ja da ble det akkurat som vi forutså: tidlig ut og tidlig hjem. MEN allikevel ble det ni timer på byen dere! Ni timer med “lått og løye”. Vi avsluttet kvelden med en haug “chili cheese” fra Burger King. Jammi!


Ønsker dere alle en fortsatt fin mandag!

Klem Nina

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg