Hagen gjæres, full fest…

God dag fininger.

Ja, da har vi jentene kommet hjem fra Ortopediteknikk. Mille bruker speisalsåler i alle sko, derfor også spesialsko så sålene får plass. Det blir dessverre en del ufrivillig skolefri for jentungen vår, siden hun går til en rekke spesialister, men det har vi alle blitt vant til.

Siden Mille gikk glipp av turen med klassen til Lundsneset i dag, synes jeg hun trengte litt ekstra kos her hjemme i stedet. Så etter en liten rusletur med Pippi i nabolaget, tente vi stearinlys, lagde kakao og fant frem bollene vi kjøpte på Helgø.

Vi måtte stoppe opp og le litt i det vi entret døra her hjemme. For i hagen bak er det full fest. Det virker som om alle øyas fugler er på besøk og har blitt spinnville. For bak hos oss finnes det nemlig en kommunal fredet frukthage. En frukthage full av epler, pærer og plommer. Det er ingen som har klart å plukke de som er på toppen, så dere kan tro fuglene går helt amok.Tror nesten de er en smule berusa, for frukten er så råtten nå, at det lukter gjær på langt hold.


Jeg var helt nødt til å koste vekk råtten frukt fra plattingen bak i dag….
I år har jeg vært skikkelig “latesara” når det kommer til hagen og blomster. Egentlig ikke så dumt, for plutselig har de gamle blomstene begynt å blomstre igjen…

Nå sitter jeg med Mille-mor i armkroken og skal til å høre henne i leseleksen til i morgen. Deretter blir det å manne seg opp til runden rundt øya. Det er dag 4 av ukas treningsprogram, kun to dager igjen med opplegg, og jeg må klare å holde ut, gjennomføre.

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag, klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg