Eventyrenes trolske magi…

God morgen, kjære dere.

Guriland så deilig det er å våkne opp skikkelig uthvilt. Skal bare hive i oss et par brødskiver og pakke med oss litt gulrøtter, så er vi igjen klare for litt stallkos. Hvis vi rekker det, blir det kanskje en kinotur også. Jeg synes det er gørr å gå på kino uten stor snopepose, men i dag er det jo “skeiutdag”, så da passer det jo fint å slå til med en film.

Men sjekk ut hvor vi var i går kveld da dere. Turen langs “Eventyrstien” i Sandvedparken var magisk og trolsk. Barn fra Kulturskolen, forskjellige andre skoler og barnehager viste oss forestillinger fra de kjente eventyrene. På begge sider av elva foregikk det noe kjekt, og jeg tror alle små og store i mils omkrets var til stedet. 

Ikke bare fikk vi oppleve diverse eventyr langs rusleturen vår. Det ble danset, sunget og ikke minst spilt musikk, og dere vet jo vor mye jeg elsker korps…


Hvis dette arrangementet kommer opp til neste år også, så skal vi huske på å være der i tide. Det varte fra 18-20, og vi kom tyve minutter etter åpningstid. Fikk dessverre kun med oss halve parken, med alt den hadde å tilby. Trøsten var en kanelbolle på deling tilbake til bilen, og det hjalp selvfølgelig.

Nei, da får vi se å komme oss ut av dørene her. Stallen kaller.

Ønsker dere en super lørdag, klem Nina

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg