Når minien er fornøyd, da stråler jeg også <3

Allo állo!

Dere kan tro det kom ei fornøyd snuppeline hjem fra skolen i dag. Rommet hennes har vært lit “overloaded” en stund, men nå er alt på stell igjen.

Det hele begynte med at Mille ble tilbudt en undulat. Den ville hun selvsagt ha på rommet sitt, men det var det ikke plass til. I flere uker har vi solgt og gitt bort en haug med ting, så nå føler jeg endelig det går an å puste der inne igjen.

Det eneste lekehuet hun valgte å beholde, var ridderslottet. For hun synes det er helt greit å leke med prinsessene og hestene i sammen med ridderene, og det er jo sant. 


Da var hele familien unntatt Dennis samla igjen. Deilig å få han far hjem, selv om han nok synes det er litt tøft å bli slengt på hverdagskarusellen. Han kom midt i treningen min, mens huset ble vaska, hunden klipt og vaska, AV reciveren kollapsa, pakke måtte hentes på posten, Mille kom hjem, bilen trengte diesel, alle sengene ble skifta på og nå har vi spist tidlig middag for vi skal på foreldrekveld på skolen til Mille klokken fem. Jaja, det går litt fort i svingene, men det er jo dette som er livet ♥

Ønsker dere alle en god middag og kveld!

Klem Nina

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg