Kvalitetskveld…

  •   

God kveld dere.

Ja, da var snuppeline i sengs etter en travel kveld med synging, høytlesning, kakespising og lotteri på skolen. Det var foreldrekveld, hvor vi voksne får lov å besøke arbeidsplassen til våre små, og det kan dere tro de setter stor pris på.

Bjørn Erik fikk satt seg opp på et tidligere helikopter enn planlagt, så vi stilte derfor mannsterke. Det var tøft for´na mor å holde seg unna de deilige kakene, men det var et par andre rundt meg som spiste for oss alle.

Mille synes som sagt dette er noe av det kjekkeste på jord. Hun elsker skolen sin og alt den har å tilby. Spesielt kult var det å vise fram det nye sangheftet sitt. Bjørn Erik og jeg måtte flittig stille opp på allsang med den gode gamle slageren “Pelle Parafins Bøljeband”. Hun synes det var helt rått at vi faktisk kunne den! Kremt, jeg er vel egentlig mest overraska over at hun dro den utenat. Utrolig morsomt at dette er “pensum” i skolen.
Jada, fortsatt den lengste på 1-4 trinn. Vi diskuterte det Bjørn Erik og jeg, og det ser ut som om noen av de andre nærmer seg sakte men sikkert.For anledningen stilte vi selvfølgelig opp i matchende Me&i kjoler. Damemodellen lovely heart foldovers dress og barnemodellen lovely hearts tunic er forskjellige, men guriland så søte de er. Elsker retro-hjertene og passformen…en stor favoritt denne høsten ♥

Hmmm, nå sitter mannen og momper chips og tar seg en øl. Han må selvfølgelig få kose seg med det i fred og ro første kvelden hjemme, jeg får heller vente til lørdag, blæææ.

Kyss og kram

 

#meandi #dameklær

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg