For et sirkus!

For en dag!

Vi har vært på marked. Møgedalsmarknaden på Sand langt inne på bondelandet i Ryfylke. Snakk om å være byasser på bærtur da! Kan dere tenke dere noe flauere å komme inn i en hel hall med inngjerda sauer og høylydt begynne å diskutere om det er baller vi ser under der eller om det er jur. Hjelpedumei altså! Godt vi ble opplyst av en lokalhelt som kunne fortelle oss at alle i hop var gutter…altså så var det ballene vi stod og diskuterte! Jaja, sånn kan det altså gå, moro var det i alle fall. Kjenner ikke de folka der allikevel, thihiii. 

Uansett så var dette en utrolig kjekk dag. Kom hjem med masse fint. Spekepølser, flatbrød, egg, lue, epler, brodert bilde og masse kaker, jammi! I tillegg fikk vi med oss visning av årets føll. Føllmønstringskonkurranse. Der likte Hannah og jeg meg kan dere tro. Samtidig gikk Sondre bananas under auksjonen. Han klarte altså å by 60 spenn for to kasser med datasøppel. Dere skulle sett ansiktet på mora Kirsten når hun fikk beskjeden om at sønnen hadde gått amok. Hun gikk beine veien opp til arrangøren og sa at det der ble helt uaktuelt. Skyldte på at bilen var alt for liten. Jeg lo så jeg grein!

Kjempeflott dag! Helt nytt for oss, og ungene elsket. De fikk alle selv penger å råde over, og det satte de stor pris på. Tror det gikk mest i kyllingspyd, våruller, brus og snop, forutenom at Sondre som slo til på auksjonen.

Vi avsluttet i kjent byass stil. Ble dratt ut av gjørma på parkeringplassen, altså jordet. Bjørn Erik fikk kjørt seg skikkelig fast, og måtte altså be om en hjelpende hånd. Jøss! Hva gikk galt her, tenkte jeg. Men det fantes en logisk forklaring: barbert for at eventuelle kjøpere tydligere skal kunne se spekklaget. Selvfølgelig!


Dette fikk altså Sondre seg til å by på. Både esken på og under bordet, OG bordet!

Det bor en skjønn liten “Emil i Lønneberget” i fine Sondre-gutten. 

Bjørn Erik finner kjentfolk hvor enn han er…En sjeldenhet! Fjording tvillinpar. Kun noen få søsken som har klart å vokse opp siden andre verdenskrig. Kun to par faktisk.Baller eller jur?! Jeeeeeeus!Takk Gunnar, for at du hjalp oss til å komme oss hjem igjen.


Nei, nå er det taco-time! Må trå til å hjelpe litt til.

Nyt kvelden skjønnasser!

Klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg