Jelsa-tur

  •   

Hei igjen.

I dag har vi altså kun vært på en liten tur bort til Jelsa. Femten minutters kjøretur fra hytta. Akkurat passe avstand når du egentlig bare har lyst til å lese ukeblader og snope, i steden for å være kulturell og være lenge ute i den friske lufta. For i dag blåste det skikkelig! 

Men det var utrolig kjekt av Kirsten å påta seg å være guiden vår i dag, langs de gamle koselige gågatene. Fikk enda mer lyst på å flytte inn til byen og gamle Stavanger, men tror neppe jeg får med han gamlefar på det. Det holder for han å kun rusle rundt i slike strøk, det frister han neppe å bo i skeive, umoderne hus, dessverre.

Igjen var vi utrolig heldig med været, men etter å ha traska i en liten time og Kirsten ba oss med videre på en ny tur, ble det et enstemmig NEI fra hele gjengen. Kirsten dro ut på egenhånd, mens resten av oss dro hjem til ukeblader, aviser og film. Det er det som er ferie for meg, litt frisk luft, men også latskap på sofaen med brus og snop på bordet og en haug med blader.Nå har Kirsten kommet hjem fra ekstra runden sin, og tatt med seg Sondre og Mille i bassenget. De to andre tuppene pusler på kjøkkenet mens han for er i gang med hjorten.

Ønsker dere alle en god middag og fin kveld, klem Nina

Siste innlegg