Pippi-love <3

God kveld!

Da var gjengen gjenforent igjen! Guriland så godt det var å klemme på Pippi-luska. Måtte møte henne ute på parkeringsplassen, for å være sikker på at hun ikke tisset ut hele gangen. 

Ganske så irriterende at hun gjør det der, men vi får vel heller leve med det. Kan jo ikke akkurat kjefte på henne når hun viser sånn en glede. Trikset er å overse henne til stressnivået har sunket en del hakk, men i dag var jeg nødt til å kose og klemme.

Nå har han far fyrt i peisen og vi har tullet oss inn i pleddet. Tror aldri det blir noen ferie igjen uten den lille krabaten vår med på lasset ♥ 
Det er deilig å vite at ungene har noen dager til med ferie til gode. Vi kan fortsatt sove litt lengere, og ta dagene litt på sparket.

Klem Nina

3 kommentarer
  1. Har akkurat den samme rasen selv. Hun tisser også når hun ser oss igjen etter en lang tid. De er da søte som blir så glad for å se oss igjen.

  2. For en fin blogg du har!!
   Titter innom her hver dag og følger deg, du skriver så bra!
   Har også akkurat samme rase selv 🙂 Herlighet så mye selskap det er i hunden!!!
   Virkelig imponert over lille Pippi som kan ligge helt stille i en bag når du gikk rundt i helligdommen på ferie.
   Har en gutt som er litt vel bjeffete av seg dessverre. Noen gode råd?
   Har virkelig prøvd mye, hundetreneren gav opp og sa han ikke klarte og bryte inn til han når vi er på tur…
   Går skikkelig i bjeffetranse når han setter igang! Nå er han 3 1/2 år.. bortsett fra det snill som dagen er lang, så god atte!!
   Ha en super dag vakre deg!

  3. Solfrigg: Det var fine ord.
   Synes denne rasen er helt fantastisk. Har alltid hatt hund, Golden Retriver og Collie, og må innrømme at det har vært en positiv overraskelse å få henne i hus.
   Gikk tre kurs i starten for å kunne få henne såpass lydig, at hun kunne gå løs og komme til meg på innkalling. Hun går faktisk aldri i bånd for hun er alltid i skyggen min.
   Det eneste aberet er nervøsiteten og bjeffinga når folk hår forbi ute eller noen kommer på døra. I tillegg tok fet hele fire måneder å få henne stuerein. Det var neimen ikke lett.
   Ønsker deg også en finfin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg