Simone, dronning for en dag!

God morgen, sunny Sunday!

Da har syvsoverne endelig kommet seg opp av senga. Vi feiret som sagt Simone sin “snart 40 års dag” i går kveld, med vin, ost og kjeks…eller Pepsi Max som meg. Det er altså så sabla kjekt å få lov til å være en del av denne familien. Vi storkoser oss så til de grader, og for en gangs skyld hadde Bjørn Erik også anledningen.

Jeg har faktisk ennå ostesmak i munnen, og føler meg stappmett etter etegilde. Bordet bugnet så til de grader av absolutt alt man kunne ønske seg. Denne gjengen har i tillegg fått meg helt hekta på å bruke forskjellige marmelader på ostebitene, jammi, jammi jammi!

Vi hadde som sagt ikke barnevakt til snuppeline, men det gjorde ingen verdens ting. Hun tok selvfølgelig litt av innimellom, men blant disse folka, gjør det ingen verdens ting. Her får Mille lov til å være Mille på godt og vondt. Her er det stor takhøyde. 

Simone “snart 40”, dronninga vår for en dag, ble nå i alle fall feira med brask og bram ♥

Noen vokser fortsatt, de fleste står helt stille og noen begynner å få panikk for å krympe…
Vi var jo helt nødt til å mimre litt denne kvelden…koselig ♥

Nå skulle egentlig Mille og jeg tatt turen i stallen, men hun fikk akkurat besøk av to i klassen. En veldig sjelden begivenhet, så da drøyer vi hesten en liten stund til og nyter øyeblikket.

Ønsker dere alle en superduper søndag, nyt den!

Klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg