Vi har flæska oss!

God kveld fininger, har dere hatt en god start på uken?

Her hjemme går det tregt i dag. Vi har kun vært hjemme unntatt den obligatoriske treningsrunden vår oppe på Pulz. På sånne dager er det godt å ha noen kjekke bilder å dele med dere fra lørdagens middagsbesøk. For i steden for å sitte i hver vår stue å glane på kopekassa, samlet vi oss rundt deilig grillmat her hjemme. Han far hadde nemlig fryseren full av spareribs og grillen var ennå ikke pakket bort.

Vi ble ti stykker rundt bordet som bugnet i skikkelig amerikansk stil. Forutenom et lass av sprøstekte spareribs hadde Bjørn Erik frityrstekt to typer “crispy fried chicken”, løkringer, båtpoteter og pommes frites. En del sauser, dipper og chips hørte selvfølgelig også til. Vi flæska oss, nøt hverandre og dumpet alle sammen i sofaen etterpå, stapp mette. 

Det er tøys og tull å ikke møtes oftere i helgene selv om vi fortsatt har små barn. Det er jo bare å ta de med seg og la de kose seg i sammen med oss. Lover at jeg skal bli mye flinkere til å be folk på besøk. Kan ikke alltid love at det blir til tre-retters middag, kanskje kun til brus og snop i sofakroken hvor det er plass til mange.

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld. Her blir det stopping av klær. Har hele syv plagg som må lappes i sammen, men det går fort når det snart er 71 grader nord som ruller over skjermen.

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg