Lyst på konsertbilletter til Bryan Ferry?

 

God kveld kjære lesere!

Nå har jeg vært med Mille-mor i stallen og hentet energi til en uke som er fullstappet med gjøremål. Jeg vet ikke hva det er som skjer med meg, men stall-livet er virkelig tingen. Før jeg dro dit, var det så vidt jeg klarte å karre meg ut i bilen, mens nå er jeg full av lopper i kroppen.

Derfor vil jeg gjerne få lov til å gi en av dere lesere en mulighet til å vinne 2 stk. billetter til Bryan Ferry konserten som holdes nå på søndag i Oslo Spektrum. Det eneste du trenger å gjøre er å like innlegget og legge igjen en kommentar i feltet under her, om hvilket band Bryan Ferry har figurert inn og ut av de siste 40-åra? Det er også viktig å legge igjen en mailadresse sånn at jeg får tak i den heldige vinneren som trekkes i løpet av fredagen.

Hadde jeg hatt muligheten så hadde jeg så absolutt tatt turen til Oslo Spektrum denne søndagen. Bryan Ferry er en gammel traver som ofte runget ut av høyttalerne mine på 80-tallet. Etter å ha lest denne musikkanmeldesen tidligere i år, lovet jeg meg selv at denne mannen må jeg bare få oppleve. Det blir dessverre ikke denne gangen, men man skal aldri si aldri. En av dere får i alle fall muligheten, og jeg ønsker dere lykke til!


Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

 

#bryanferry #konkurranse

10 kommentarer

Siste innlegg