Veien mot velvære…

God ettermiddag, kjære dere!

I dag ble det fryktelig seint før første innlegg kom ut, men sånn er det når døgnet har for få timer. Jeg er så glad for at snilleste Bjørn Erik er hjemme for tiden, for det er nok av ting som må gjøres, og da er det godt med masse god hjelp og støtte. For vi gjennomgår en del forandringer i hverdagen som krever en del energi, og da gjelder det å holde ut og være fokusert.

Et skikkelig lyspunkt denne uken, var å bli kontakten av sprudlende Djesa. Hun er forhandler av Forever Living Produktene, som veldig mange snakker om for tiden. Hovedingredisensen i de fleste produktene er basert på egenprodusert Aloe vera, og akkurat nå tror jeg at dette er midt i blinket for meg.

For nå streber og jobber jeg for at familiens hverdag skal bli så god som mulig, og da må jeg fungere 100%.  Det er neimen ikke like enkelt alltid, så hektisk og krevende vi lever til tider, samtidig som helsa ikke er helt på topp. Snille Djesa hadde derfor pakket en enorm bag med spennende produkter til meg. Jeg skal bruke de kommende dagene på å sette meg godt inn i herlighetene og dens virkemåter, og jeg håper virkelig de gir meg en skikkelig boost, en oppkvikker.

For å starte på den trygge siden, prøvde vi ut shampoen og conditioneren i går. Jeg sliter skikkelig med å finne noe som fungerer bra på Mille-mor. I en alder av ni år har hun kommet i en slags førpubertet. Håret blir veldig fort møkkete og ser fort fett ut. Det knuter seg, så vi har til nå brukt bøttevis med conditioner, uten særlig godt resultat. 

Mille elsket Sonya Volume Shampoo med en gang, for den skummet masse! Luktet godt også, og var lett å skylle ut, selv i hennes fra før av “ussete” hår. Med litt conditioner i tuppene etterpå var håret lett å gre ut. Så nå får vi se, kanskje dette er løsningen fremover?

Nå tar vi kvelden her hjemme. Mille har blitt helt hekta på dansespillet Dance Central Station på Xboxén til pappaen sin, og underholder oss gjerne med den ene opptredenen etter den andre.

Ønsker dere alle en god kveld!

Klem Nina

 

 

#foreverliving #skjønnhet #velvære

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg