Lenge leve kreativiteten!

 

God morgen skjønnasser, tenk endelig snart helg!

Jeg har hendene fulle med å skape den perfekte Halloween stemningen her i huset til snuppeline kommer hjem fra skolen, for denne dagen feirer vi stort. Som regel er det Bjørn Erik som går rundturen i nabolaget her, men denne gangen er det altså min tur. I mellomtiden håper jeg Pelle er grei og passer døra og gir ut snop til de håpefulle små.

Det siste Bjørn Erik gjorde med ungene før han dro, var å skjære ut gresskaret. Det er alltid hans oppgave, og han elsker å lage litt ekstra rabalder rundt denne tradisjonen. En gang hadde vi et grasskar på hele 18 kg, men i år nøyde vi oss med et lite, småskjeivt et til kun 39,- grunker. Ungene fikk velge design på nettet, og ble vel i utgangspunktet lovet at de skulle få bruke kniven på det selv, men det fungerte ikke. For etter mye: “NEI, vær forsiktig, STOPP”, måtte Bjørn Erik ta over, for dette var neimen ikke så lett for små pikehender.

Sluttresultatet ble i alle fall som ønsket. Ekkelt…Jeg måtte selvfølgelig teste ut gresskaret i går kveld når Mille hadde lagt seg. Primaballerina, blir en morsom effekt i kveld!

Ønsker dere alle en finfin fredag!

Skrives seinere i dag, klem

2 kommentarer
  1. For ein herleg gjeng dykk er!! Morsomt at dykk er so engasjert i Halloween! Fint at dykk er med ho rundt på runda. Mange voksne som berre sender barna rundt til framande.. Mykje rare folk der ute som inviterer-lokker barn inn til seg osv..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg