En avslappende helg i vente…

God fredag dere!

Åhhh, nå gleder jeg meg til snuppeline kommer inn dørene her. Denne helgen skal nytes fra begynnelse til slutt. Pelle og Thea har planleggingdag og tar livet helt med ro, Dennis har reist med kamerater til Dublin og Mille og jeg skal altså tilbringe mange koselige timer i stallen med Vilja.

Jeg har lagt noen hektiske helger bak meg nå. Det har vært høy sjampisfaktor og sene kvelder, og nå føler jeg virkelig for å innhente meg med mine små. Elsker når det skjer mye på en gang rundt oss, men når jeg satte meg ned et par timer i går og planla resten av året, så heva skuldrene seg et par hakk. Det er søren meg mye som skal klaffe nå frem til jul. Først og fremst var det viktig å få Vilja med inn i planlegginga, men med avspasering, London tur, Mille´s bursdag, teater og konserter foran oss, var det jammen meg ikke enkelt. For vi går på mange forestillinger nå før jul. Mille setter det høyt på topp ti lista si. 

I dag skal vi altså i stallen igjen, og dette blir jeg aldri lei av. Der har vi kvalitetstid som mor og datter og lader batteriene. Når vi kommer hjem i kveld, venter det oss en stor gryte med hjemmelaga lapskaus som jeg lagde i går. Smaker sikkert mye bedre i dag. Gjør som regel det når man slipper å henge over grytene først.
Nå har jeg en liten time på meg før snuppa er hjemme. Den skal nytes i stillhet med et nyinnkjøpt  Kuler og Krutt (KK).

Ønsker dere alle en superduper helg!

Klem Nina

2 kommentarer
  1. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin fredag, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg