Vi ta en dag av gangen…

God kveld dere.

Akkurat nå ringte mamma på vei hjem fra Ullevål sykehus. I dag har bessen fått vite at han har kreft og det virker nesten som om han visst det, stakkar. Mamma og han har fått tid til å snakke i sammen, og han er nå forberedt på å måtte være på sykehuset for behandling. For ja, han skal gjennom cellegiftkurer så nå gir de han forbehandlinger for å være bedre rusta til å takle det. For oss ble beskjeden om at han skal gjennom dette en lettelse. For vi var jo redde for at det ikke var noenting å gjøre, at det var for seint. Vi vet at dette ikke kommer til å ha full helbredende virkning, men kanskje stanser det opp den negative utviklingen litt og gir oss et pusterom og mer tid med vår kjære. 

Synes avstanden til mamma er fryktelig lang nå, så det er godt at Dennis er på vei til Oslo og skal møte henne i morgen. Selv er jeg sjeleglad for å få Bjørn Erik hjem. For det kan hende jeg også tar turen østover. Må se det litt an, om det passer for mamma og ikke minst om det passer rundt det som skal skje på sykehuset.

Det skjer en del ting her hjemme også. Selvfølgelig ikke like viktige ting som at bessen har blitt alvorlig syk, men det at Mille-mor blir ni år om noen få dager, og skal ha stor feiring, må heller ikke glemmes. Denne gangen har jeg lovet henne å ha alle jentene i klassen på overnatting og det krever litt organisering. Kan ikke bare reise avgårde og overlate alt til han far.

Jeg benytter meg av hvert bidige ledige minutt til å forberede dagen hennes. Det er godt å ha noe å henge fingrene i når tankene er helt andre steder. Så etter trening i dag, var det ut på stor shoppingrunde. Godt mommo har sendt penger, for ønskelisten til snuppeline var lang. Tror nok det er ei som kommer til å gå i taket av glede om litt over en uke.

Nå har vi smakt litt beskjedent på julematen. Elsker julepølse, og det gikk ned på høykant hos hele gjengen. Is til dessert var heller ikke å forakte. Vel, jeg styrte selvfølgelig unna. Rører ikke snop i ukedagene, men det er gudskjelov ikke så alt for lenge igjen til lørdag.

Ei snill prinsesse har akkurat fått vite at hun skal få fortsette å ha hesten Vilja på fôr neste år også. Dere kan tro ønskelisten på hesteutstyr er lang!


Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

    1. Tenker på dere alle sammen, si i fra hvis det er noe jeg kan bidra med her fra Østlandet <3
      Stor klem fra meg til deg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg