Tette blodårer og Chef…

God søndag dere!

I dag skjer det mye kjekt! Fra morran av, til langt på kveld. Først skal vi i bursdag til lille søte Mie-bie og hennes skjønne familie. Bjørn Erik må dessverre forlate oss i noen timer for å dra i stallen på dugnad, men når han kommer og henter oss igjen, er det nok en opptur i vente. For vi kom plutselig på at vi kjøpte Elton John billetter i februar, så da vet dere hvor dere finner min kjære og meg i kveld. 

I går tok vi livet helt med ro. Var egentlig bedt med ut på “Lun Aften” med live musikk, quiz, ost og kjekt, men etter den tøffe uka vi har lagt bak oss, var det deilig å bare slappe av og nyte hverandre. Han far disket opp med frityrstekt kylling og chili cheese ved å bruke den nye “airfryeren”. Et mye sunnere alternativ til frityrkokeren. Vi var vel alle enige om at pommes frites, chilli cheesen og løkringene blir perfekte i den nyinnkjøpte doningen, men crispy chicken blir best i alt fettet. Vi fikk uansett metta vår, og det er godt vi kun legger slik kost til en dag i uka. For det er helt klart at kroppen ikke er vant til slikt lenger. Det var jo så vidt vi klarte å gå etterpå. Lå som noen slakt klistra fast til sofaen, samtidig som vi så den koselige “good-feel” filmen “Chef”. 


Ellers så har vi mye kontakt med mammaen min nå. Flere ganger om dagen. Bessen skal i dag gjennom sin tredje cellegiftkur, og til nå så har det gått sånn tålig bra. Han er mer våken, henger med, og det er jo positivt. Litt mindre matlyst, men det var vel kanskje forventa. 

Er så stolt av den sterke mammaen min. Hun har ikke kjørt bil på 8 år, men nå har hun endelig klart å karre seg foran rattet igjen. Hun synes til og med det er morsomt, så hun overrasker stadig den dama der. Hun viser seg utrolig sterk i denne tøffe perioden. En stød og god klippe i denne vanskelige tiden.

Nei, nå driver han far og frister Mille og meg med ennå et alternativ til sommerferien. Han kommer med nye idéer i ett sett, blir litt smågal av han. “Eventyreren”, det er det han er. Nå ser det pinemegdø ut som om den planlagte USA turen var blir bytta vekk igjen…men, men, alternativet er ikke så lite fristende det heller 🙂

Ønsker dere alle en supersøndag!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg