Pysj-jentene…

God søndag morning, kjære dere ♥

Lykken er å våkne skikkelig utvilt, frisk og rask i kroppen og finne ut at eldstemann ligger og sover på sofaen nede. Vi visste selvfølgelig at han kom til Stavanger denne helgen for å jobbe litt, men man vet jo aldri hva Mr. spillopper kan finne på å gjøre en lørdags kveld. Superkoselig at han valgte å finne vei hit. Kan ikke huske sist gang vi alle var samlet, og det skal nytes.

For nå fremover er det ikke sikkert vi kommer til å se Dennis så mye som før, for han har nemlig fått seg jobb i Oslo, Jippiiiijaiijoooooooh! Det blir skikkelig spennende å se hvilken retning livet hans tar nå fremover, og som mamma og pappa sitter vi på første rad og følger nøye med.

Nå skal jeg opp og vekke Mille-mor med kilekyss. Hun fikk være lenge opp i går, dagen før også og har derfor fått sove lenge i dag. Hun er nok utslitt etter alt hun har opplevd de siste dagene, men helgens overraskelser er ennå ikke slutt. Først skal vi i stallen og kose oss med Vilja, men så blir det teater med gode venner og middag ute etterpå. Alt for den lille snuppa vår som fyller 9 år i morgen ♥

Vi har forresten bodd i de nye pysjene våre de siste dagene. Når Cubus kjører 30% på alt natt-tøy, ja da kan man gjøre noen skikkelig gode kupp. Vi jentene elsker å hoppe inn i slike go´dresser, babydresser i voksen størrelse…love it!


Ønsker dere alle en super søndag, nyt den!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg