En firedagers feiring går mot slutten…

God kveld kjære dere!

For en flott gjeng dere er! Nå har Bjørn Erik og jeg gått i gjennom alle gratulasjonene på mobilene, Facebook og Blogg Fansiden og Mille er helt overveldet. Dere aner ikke hvor mye det betyr for oss å se den vesle jenta vår så fornøyd og blid. Hun stråler! Det var egentlig ikke helt meningen, men det ble altså en firedagers bursdagsfeiring. Fest og overnatting med jentene i klassen, kakespising i stallen, teater, middag på byen og i dag gavedryss og sang. Mangler kun voksenfest med vennenne våre, men det fikk vi altså dessverre ikke til i år.

For etter å ha våknet grytidlig i dag og sendt snuppeline til skolen, kapitulerte mora. Da visste jeg nemlig at vi hadde klart å gjennomføre alt det planlagte, så lufta gikk ut av meg. Tok med meg nybada Pippi i senga, proppa ørene og våknet halv fem i ettermiddag til ferdig middag. Alle sitter nå gode og mette etter at han far har lagd biff stroganoff til hele gjengen med deilig is med størkna sjokolade på til dessert.

Mille sitter nå og pakker ut av alle Monster High dukkene hun fikk i morges, og vil prøve ut noen av de nye Disney Infinitiv figurene. Hun er storfornøyd, og nevner ikke med et ord at hun faktisk har bursdag i dag og kanskje burde feires mer. Tror hun faktisk er litt sliten selv, og bare vil nyte alle gavene og roen…fine jentungen vår ♥

Nå fikk vi akkurat en telefon fra venninnen min Kirsten som spurte om hennes Hannah kunne stikke bortom med en gave til snuppeline. Det kommer til å bli en perfekt avslutning på en fin lang feiring.

Tuuuuuuuusen takk dere, for alle de gode hilsningene. Setter stor pris på alle og enhver ♥

Klem Nina

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg