Sammen er vi sterke…

God kveld fininger.

Da har vi endelig kommet hjem etter en lang dag på farta. Jeg fikk vært med mamma på Storo-senteret og handla inn alle julegavene til de som skal til Bergen. Deretter var vi hele gjengen samla hos bessen på pleiehjemmet. Jeg er nemlig så heldig å ha to flotte stebrødre, Morten og Magnus. Morten bor her i Oslo, mens Magnus bor i Bergen, så i dag kan dere tro stemningen var god hos den gamle. Vi lo og tulla, og jeg så at mamma også fikk seg en pause i alt alvoret.

Vi valgte å komme litt seinere i dag, sånn at vi ble “kasta” ut når Steinar skulle til sein middag. Tror han kommer til å sove godt i natt, snille bessen vår. For når vi søsknene først setter i gang, ja da er vi ustoppelige. Vi snakker høl i hue på hverandre og på et tidspunkt sa Steinar: “For et kakkel!”

Vi sitter her nå og er alle enige om at dette har vært en god dag. Så glimte i øyet på bessen et par ganger. Han var med på spøken og lo på riktig plass ♥

Ønsker dere alle en fortsatt finfin kveld!

Klem Nina

4 kommentarer
  1. Hei
   Ville bare si at jeg synes du har sånn kjekk blogg. Er innom og leser hver dag og synes det er kjekt å følge familien din. Du tar opp alt fra helse og alvorlige ting til moro og fest og det er jo gjerne slik livet vårt er. Synes dere virker som noen fantastiske foreldre for ungene deres. Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg