Vi nyter møkkalivet…

God morgen deilige lørdag.

Nå sitter jeg i Minnimus onepiecen min og hører på helig barnepludring fra rommet til Mille. Vi fikk nemlig lov å låne min venninnes kjære Hannah i går, og hun har altså vært her på overnatting. De koser seg med en hel boks med pepperkaker oppi senga nå, mens de leker med en hel skokk av Monster High dukker.

For første gang fikk Hannah være med oss i stallen i går, og der tilbragte vi hele kvelden. For når jentene var ferdig med stellet av vakre Vilja, ridd henne og sørget for høy og rein stallboks, skulle de plutselig begynne å leke for alvor. De lekte sprangridning i salrommet ved å lage hinder av alle piskene. Så der fløy de altså rundt, sprang og lo, og plutselig hadde det gått fire timer.

Når vi endelig tok kvelden, kan dere kan tro det var fire jenter (Pippi også) som var fornøyde etter en lang varm dusj og en god porsjon spagetti i magen. Det gjør noe godt med oss det stall-livet. Det er noe magisk med det å komme inn til de forventningsfulle herlige hestene som alle snur hodet mot deg når du kommer inn dørene der. Til og med det å møkke er helt ok. Det er koselig å stelle for de snille firbeinte vennene våre ♥


“….og høyt i toppen den blanke stjerne (sløyfe)”Her lages det hinderbane av alle piskene…

Ikke prøv deg!

Hu hei hvor det går!Nå skal vi se å få i oss noe annet enn bare pepperkaker, og så bærer det tilbake igjen. 

Ønsker dere alle en koselig lørdag ♥

Klem Nina

Siste innlegg