Me and Lady Violet Crawley

Noen reiser og noen kommer…

Ja, da var Dennis og Kristin på vei til Tallinn for å feire nyttår, men samtidig har jeg har fått mannen min hjem ♥ Åhhh lykke! Vi sloss om å få sitte i armkroken hans i går kveld, for dette har vi lengta lenge etter. Nå blir det å feire litt jul i sammen for så å møte gode venner på onsdag og feste inn i det nye året.

Akkurat nå er Mille en liten tur på SFO mens Bjørn Erik er en bitteliten tur på jobb. Han må alltid bruke et par timer med de på land etter en tur i havet. I mellomtiden gjør jeg det jeg er flinkest til, nemlig å slappe av i sofakroken min med snille kjærlige Pippi-luska i fanget. Nå snurrer vi julespesial med “Downton Abbey” gjengen, en av mine store favoritter. Skal nytes med en god kopp julete mens jeg pakker meg inn i Mille sitt nye deilige pledd. 







Mille fikk denne nydelige snøkula av min kjære Vibecke før jul, og jeg har fått lov å låne den til etter nyttår. Det er så utrolig deilig å hvile øynene på den og den fremkaller et magisk lys om kvelden når den er omgitt av stearinlys.

Håper dere alle nyter romjulen. Mange av dere er sikkert på jobb eller ute og shopper til nyttår, men jeg velger altså å ta livet helt med ro. Hadde egentlig lovet Mille å dra i lekebutikken så hun kunne kjøpe noe for pengene hun fikk til jul, men hun har selv funnet ut at hun fikk alt hun ønsket seg og vil heller spare de pengene.

Nyt dagen og hverandre, klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg