Låvefeiring…

Da var vi altså i gang med et forhåpentligvis spennende 2015. Mille synes det var litt vanskelig å bytte ut egg og bacon med knekkebrød i dag, men det var nå planen og vi kan ikke sprekke allerede første dagen. Frukten er på bordet igjen og ismaskinen med vann går i hundreogti, jula er med andre ord over for denne gang. Men det skal bli litt godt med hverdag igjen. Jeg ser fram til å ta fatt på de daglige rutinene.

Men i går var det fest! Alltid kjekt å bli bedt med på sprell av familien til Asgeir som er gift med min kjære venninne Kirsten. Søsteren til Asgeir og mannen hennes har en gård på Revheim, 10 minutters kjøring fra oss. I går var vi en stor gjeng som samlet oss på låven der. Utrolig deilig å kunne ikle seg komfortabelt deilig varmt tøy, og kun tenke på å ta med seg godt humør. Vel, i tillegg hadde alle med seg en matrett hver, og det bugnet av herligheter på bordene.

Som vanlig var vår lille Mille helt irrrasjonell når det kommer til nyttår og raketter. Allerede fra morningen av var hørselsvernet på, ja til og med her inne i huset. Ikke tale om at vi klarte å snakke henne til fornuft. Vel, det har vi vel egentlig gitt opp for lengst. Men så lenge hun klarer å beholde humøret oppe, selv uten å høre noe, er vi alle fornøyde. Så når alle de andre valgte å gå ut klokken tolv å se på alle rakettene, så var vår lille trio sammen inne. Fikk tak i gutta våre på mobilen, en i Tallin og en på fest, og fikk roen i oss når vi hørte hvor kjekt de begge hadde det med sine kjære. Godt å vite at de begge hadde det bra ♥

Klokka ble vel nærmere tre i natt før vi fant senga. Sovnet med en livredd Pippi-luska under dyna mi. Hun hadde det ikke særlig kjekt i går. Litt moromt å smugle henne med på festen, under ponchoen i en veske. Var gøy å se fjeset på noen av gjesten når vi gikk og jeg viste dem hva jeg hadde gjemt unna alle de timene. Hun lå musestille, livredd i timesvis, men følte seg nogenlunde trygg i mørket der.
Nå skal jeg lage litt tomasuppe og se om det kan friste hun der oppe som jeg hører skyper med alle og en hver. 

Håper dere hadde en fin feiring i går og er klare til å ta fatt på det nye året. Blanke ark…

Klem Nina

 

1 kommentar

Siste innlegg