Blanke ark…

Velkommen deilige, travle lørdag.

Vi skulle vel egentlig ha vært på vei til stallen allerede, men nabojenta Kaja har endelig kommet hjem fra lang juleferie og stakk innom, og da har jeg ikke hjerte til å haste avgårde. Får bare håpe været holder seg sånn nogenlunde, for blir det som i går, så blir det ingen ridning.

Måtte tvinge bilen til å holde seg på veien over brua her. Det blåste altså noe inn i hampen for jæ…! Godt ridehallen stenges da, for det smeller så i veggene der inne. Men vi koste oss et par timer med Vilja uansett. Stelte og dullet med henne, og fikk rydda masse. For det viste seg at det hadde vært dugnad i stallen i går, men det fikk vi dessverre ikke med oss. Så det minste vi kunne gjøre var å få skapet vårt i tipp topp shape.

I år som i fjor skal vi altså fortsette med å ha Vilja ti ganger i måneden. Annen hver helg og hver tirsdag. Mille synes det er så stas og ønsker seg nytt hesteutstyr for alle penga. Vel, nå har vi lagt både bursdag og jul bak oss, så noe mer nytt akkurat nå, trenger hun vel neppe. Så happy over å kunne ikle seg ny tøff lilla ridebukse i går, som hun fikk av onkel Heinz. Mille:”Du mamma? Hadde det ikke vært for pappa, så hadde du og onkel Heinz vært et kult par.” Meg:”Jøss, hvorfor kom du plutselig på det?!” Mille:”Han er så flink til å kjøpe gaver til meg, ridebukse til og med!”. Kremt…Min mamma som overhørte det hele på høyttalerannlegget i bilen (vi ringer alltid henne når vi skal i stallen) lo godt da, men da kan dere tro det var ei som ble fornærma…Det er faktisk koselig å møkke også synes Mille-mor.


Mille:”Tar du bilde av den nye buksa mi og sender det til onkel Heinz?”


Plutselig kan snuppa finne på å være helt andre steder enn hos Vilja. Men jeg klager ikke, liker godt å hjelpe til med stellet.Da forandrer vi litt på dagens opprinnelige plan, og lar jentene få leke litt før vi drar i stallen. I mellomtiden blir jeg med Bjørn Erik bort i leiligheten vår, og gjør unna siste finish der før den kan leies ut.

Ønsker dere alle en superduper lørdag, klem Nina

1 kommentar
    1. Så koselig 🙂 Her blir det tur i stallen på tirsdag for Maria. Her håper jeg det ikke begynner å tordne igjen.
      Ha en riktig god helg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg