Snart i mål!

Hei godtfolk!

Nå går det i skytteltrafikk mellom stallen, leiligheten på Buøy og huset her hjemme. Nå er vi nemlig nødt til å få fingeren ut med hensyn til det å få leid ut det søte krypinnet vårt. Ting har gått litt tregt, men det har først og fremst hatt noe med at naboleiligheten fikk vannlekkasje som gjorde litt skader også på vår. Nå ser vi derimot lyset i tunnelen og regner med å bli klar til uka.

Det er eldstemannen Dennis som har hatt gleden av å bo der i fem år. Nå skal vi altså ha inn en ny leieboer før Pelle eventuelt har lyst til å prøve seg. Alle knøtta våre skal nemlig få muligheten til å forsøke seg. Bo billig og spare penger. Dennis var utrolig flink til å flytte ut på egenhånd kun med hjelp av kjæresten, men må nok innrømme at det har vært en del å fikse på før vi kan leie den ut igjen. Vegger og tak er malt, gulv byttet ut og Bjørn Erik “the handyhunk” har friska opp kjøkkenet. Det meste har min kjære tatt seg av, men nå er det altså jeg som må inn å med litt kvinnelig touch. 
Fra de glade Dennis dager…


Nå skal Bjørn Erik og Pelle få på plass sovesofaen og få TVén opp og gå. Nesten i mål, guriland så deilig!

Stallen kaller på snuppene!

Nyt søndagen dere, klem Nina

1 kommentar
  1. Du er så god å blogge du Nina 🙂 er fast leser men har aldri kommentert før 🙂 håper dere hadde en fin søndag:) mille er jo knall skjønn:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg