Fuck bare!

Åhhh salikatt!

Da har Bjørn Erik og jeg kommet oss heseblesende ned fra Pulz treningssenter. Våknet i dag og visste at vi var nødt til å karre oss opp dit etter noen ukers fravær, men det var søren meg ikke enkelt. Bjørn Erik var så negativ, helt ulikt han. Mente det var viktigere å få rydda vekk restene fra jula, men da måtte jeg sette foten ned, selv om han ikke ga seg med det første. Vi burde bare gjøre ditt og bare gjøre datt først, for hvis jeg dro på trening, ja da ble jeg kanskje så dårlig etterpå at jeg ikke orket å gjøre noe annet.

Fuck “bare”! Nå er det trening som er viktigst. Kroppen er stiv og støl, skulderen må mykes opp igjen og de ekstra kiloene som har kommet på den siste måneden skal vekk. Dermed basta! Søte mannen min. Bare smilte og sa seg jo egentlig enig i det. Det lå bare litt langt inne. Det gjør da ingenting om det ligger noen rester fra jula her og der ennå, det viktigste nå er å komme i gang igjen med det som gir oss positiv energi tilbake. Ingen unnskyldninger, og ingen “bare, bare”. Få det trent, sette del-mål og komme i form er tingen.

Fikk noen bekymra blikk fra treneren oppe på Pulz et par ganger for jeg holdt faktisk på å gå i bakken. Skulle selvfølgelig kjøre rett på med samme treningsprogram som før, og det var nok kanskje ikke det lureste. Gulpa litt banan der et øyeblikk og fikk noen prikker foran øyene, men etter noen ekstra lange pauser, kom jeg i gjennom på et vis. Føles ikke særlig godt sånn rett etterpå, men skulderen og nakken overlevde, så da er jeg fornøyd. Formen derimot, må bygges opp igjen, men jeg er i gang!

Jeg måtte friske opp hukommelsen…husket ikke programmet mitt.


Hva da dårlig form?!


Nå skriker dusjen på meg. Har fått ned pulsen og fått i meg et egg og et glass melk.

Ønsker dere alle en god start på uken og husk: Ikke utsett det uungåelige, få det gjort!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg