Greys, Elsa Beskow og karry ketchup…

God ettermiddag, kjære dere ♥

Lufta har gått helt ut av meg etter en hektisk dag. Vel, har vel ikke akkurat farta så mye, men det tar på en gammal skrott å tilbringe disse timene om morningen på treningssenteret. I tillegg er tordag vaskedag og da må det selvfølgelig ryddes først. Blæææ så forbaska kjedelig det er, men helgen er hellig, den skal nytes og da vil jeg være ferdig med absolutt alt av huslige sysler.

Det hjalp selvfølgelig ikke å plutselig bestemme seg for å tømme peisovnen for aske samtidig som man tømmer akvariumet og totalrenoverer det, MEN nå er det i alle fall unnagjort og premien er; sofaslabbedask med ukas opptak av Grey´s Anatomy. Phuuuu, så digg! Horisontal strekk med Pippiluska i fanget, en deilig før ungene renner inn dørene her og skriker etter maaaaat.

Mat ja. I dag fant jeg ut at det faktisk går an å lage omelett med kun et egg. Holdt i massevis som lunsj med rista rugbrød under. Surra fersk chilli, ost, purreløk og bittelitt falunkorv i minipanna og piska altså et egg sammen med litt vann. Toppa det hele med en dasj karryketchup, slettes ikke verst. Jammi!
Dette er forresten en av yndlingsstillingene til Pippi. Kos av poter og mage gjør at hun faktisk sovner på denne måten. Det morsomme er at jeg har sett utallige bilder av det her fra andre York-eiere. Snodig rase, love it ♥

Ønsker dere alle en riktig god middag!

Klem Nina

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg